Υπηρεσίες για τον επαγγελματία
banner image

Γιαννάκης Αριστοτέλης - Τεχνικό Γραφείο Καβάλα 

Οι υπηρεσίες μας:

Στο Τεχνικό Γραφείο του κου Γιαννάκη Αριστοτέλη που βρίσκεται στην Καβάλα, στη διεύθυνση Αβέρωφ 5, προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, για τον ιδιώτη, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:


Βιομηχανία

 

Γιαννάκης Αριστοτέλης - Τεχνικό Γραφείο Καβάλα | Υπηρεσίες για βιομηχανίαBIOMHXANIA

Άδειες εγκαταστάσεως και λειτουργίας για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και  δραστηριότητας όπως:
•  Βιομηχανίες και βιοτεχνίες.
•  Εργοστάσια και εργαστήρια.

Στο ολοκληρωμένο πλαίσιο εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας, παρέχουμε άμεση και εγγυημένη συνεργασία και υποστήριξη με εξωτερικούς συνεργάτες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας της επένδυσης, την εκπόνηση τοπογραφικών μελετών κλπ.

Επιπρόσθετα για τις δραστηριότητες που απαιτείται παρέχεται η δυνατότητα συνεργασίας και με την ιδιότητα του Τεχνικού Ασφαλείας.

Τομέας Εξυπηρέτησης Οχημάτων

 

Γιαννάκης Αριστοτέλης - Τεχνικό Γραφείο Καβάλα | Τομέας Εξυπηρέτησης ΟχημάτωνΤΟΜΕΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Άδειες Ιδρύσεως και λειτουργίας:
•  Πρατήριων  Yγρών Kαυσίμων,
•  Συνεργείων Επισκευής και Συντήρησης Οχημάτων και γενικά εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης οχημάτων

Πυροπροστασία

 

Γιαννάκης Αριστοτέλης - Τεχνικό Γραφείο Καβάλα | ΠυροπροστασίαΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Εκπόνηση και έγκριση από τις αρμόδιες Υπηρεσίες των μελετών ενεργητικής και παθητικής  πυροπροστασίας για κάθε είδους έργο με οποιαδήποτε πολυπλοκότητα καθώς και τη διεκπεραίωση για τη χορήγηση του Πιστοποιητικού Πυροπροστασίας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

 

Γιαννάκης Αριστοτέλης - Τεχνικό Γραφείο Καβάλα | Υπηρεσίες Υγειονομικού ΕνδιαφέροντοςΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διεκπεραίωση των διαδικασιών για τη χορήγηση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος με την εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών και τη δρομολόγηση των διαδικασιών στις αρμόδιες υπηρεσίες για όλες τις κατηγορίες επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Πιστοποίηση Κατάταξης σε Αστέρια και Κλειδιά Ξενοδοχειακών Καταλυμάτων

 

Γιαννάκης Αριστοτέλης - Τεχνικό Γραφείο Καβάλα | Υπηρεσίες Κατάταξης Ξενοδοχειακών ΕπιχειρήσεωνΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία Υ.Α. αρ. 219 ΦΕΚ 14/Β/12.01.2015, Υ.Α. αρ. 216  ΦΕΚ  10/Β/09.01.2015 και Υ.Α. αρ. 21185 ΦΕΚ 2840/Β/22.10.2014) όλα τα υφιστάμενα  ξενοδοχειακά καταλύματα όπως ξενοδοχεία (όλων των αστέρων), Ενοικιαζόμενα- Επιπλωμένα Δωμάτια και Διαμερίσματα οφείλουν να πιστοποιηθούν για τα αστέρια (ξενοδοχεία) ή τα κλειδιά (Ενοικιαζόμενα-Επιπλωμένα Δωμάτια και  Διαμερίσματα) που διαθέτουν με βάση το σήμα ΕΟΤ έως τα τέλη του 2017.

Από την ίδια διαδικασία θα περάσουν και όλα τα νέα καταλύματα που πρόκειται να αδειοδοτηθούν.

Τέλος, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε πως στα πλαίσια αυτής της απαίτησης και σε συνεργασία με την TUV AYSTRIA HELLAS    παρέχουμε τη δυνατότητα των παραπάνω πιστοποιήσεων.

Έκδοση Οικοδομικών Αδειών

 

Γιαννάκης Αριστοτέλης - Τεχνικό Γραφείο Καβάλα | Ηλεκτρομηχανολογικές ΜελέτεςΔυνατότητα σύνταξης Ηλεκτρομηχανολογικών Μελετών των εγκαταστάσεων που απαιτούνται για την έκδοση των  οικοδομικών αδειών ανέγερσης κατοικιών, βιοτεχνιών και κάθε άλλου κτιρίου.


Γιαννάκης Αριστοτέλης - Τεχνικό Γραφείο Καβάλα | ΕΣΠΑ 2014-2020

 

Σχετικά μ'εμάς               Έργα μας


Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλ.
 2510211970 | Κιν.  6948463588
Email: aristotelisgiannakis@gmail.com