ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΗ

Για το τεχνικό γραφείο μας, όλες οι υποθέσεις ανεξαρτήτως μεγέθους είναι σημαντικές!

ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΑ (Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης)

Λαμβάνοντας υπόψη τη σχετική νομοθεσία για την ανάγκη έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης για κάθε ακίνητο που μεταβιβάζεται ή ενοικιάζεται (εκτός των κτιρίων με χρήση βιομηχανίας/βιοτεχνίας, των κτιρίων αγροτικής χρήσης, των εργαστηρίων, των αποθηκών, των χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων και των πρατηρίων υγρών καυσίμων), μπορούμε να αναλάβουμε την έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού για τη χρήση που επιθυμείτε.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

Στα πλαίσια της αναμονής επανεκκίνησης του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ, μπορούμε να σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη στο κομμάτι της σύνταξης του φακέλου σας, της μελέτης και έκδοσης των αντίστοιχων ΠΕΑ, αλλά και να αναλάβουμε σε συνεργασία με εξειδικευμένη τεχνική εταιρεία τη μελέτη και την αποπεράτωση των εργασιών αναβάθμισης.

ΣΥΝΤΑΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

Για τις ανάγκες αλλαγής επωνυμίας των υφιστάμενων παροχών της ΔΕΗ, όπως και των νέων συνδέσεων, παρέχουμε υπηρεσίες σύνταξης των απαιτούμενων εντύπων.

Αναλαμβάνουμε την έκδοση ηλεκτρολογικών σχεδίων ΔΕΔΔΗΕ και Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη, με απόλυτη ακρίβεια και αξιοπιστία.

Επικοινωνήστε με το τεχνικό γραφείο του Αριστοτέλη Γιαννάκη, στην Καβάλα, για υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με επαγγελματισμό/συνέπεια και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα!